Hei sinä Kankaan koululaisen mummo…

.. joka tulit juttelemaan minulle kävelykadulla. En huomannut ottaa yhteystietojasi. Kerroit, että Kankaan koulussa ruokaa ei ole aina ollut riittävästi ja joinain päivinä viimeisenä syömään tulevat kuudesluokkalaiset ovat jääneet ilman ruokaa tai saaneet lautaselleen vain rippeet.

Selvitin asia kuten lupasin. Perusopetuksen palvelualueen esimies Maija Saksa kertoi, että koulussa on pyöritetty ruoanjakelua sijaisten voimin. Joitain ongelmia on ollut viime lukuvuonna, niihin on puututtu ja asioista on keskusteltu. Rehtori on luvannut selvittää ruoan riittävyyttä tänä syksynä, kyselen häneltä pian lisää.

Jos sinusta tuntuu, että ongelmat jatkuvat, voit olla minuun yhteydessä ja selvitän asiaa. Ruoan pitää riittää jokaiselle koululaiselle. Ihan jokaiselle.

Terveisin,

Kaisa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: