Kouvola 2030?

Kouvolan kaupungin järjestämä ideakilpailu Kouvolan keskustan ydinalueen kehittämiseksi (siis kävelykatu Manski ja sen lähikorttelit) alkaa olla loppusuoralla. Millainen olisi Kouvolan ydinkeskusta vuonna 2030? Jännittävä nähdä millaisia ideoita on esitetty! 
Kokoomus ehdottaa torin yhdistämistä kävelykatu Manskiin kävelykadun jatkeella. Ajatus on mielestäni hyvä. Jotain tällaista hahmottelin itsekin aluksi mielessäni: järkevää perusparannusta, johon Kouvolalla olisi varaa.
 Ideakilpailulla tavoitellaan kuitenkin enemmän: siinä halutaan kuningasidea 2030-luvun Kouvolalle. Toivon hurjia ajatuksia, joissa ei ole pennejä laskettu. Idean täytyy olla veret seisauttava.  Mietitään sitten myöhemmin millä se rahoitetaan. Ilman kunnon ideaa koko keskustavisio kuivuu kokoon.  Vuoden 2030 Kouvolan ydinkeskustan menestystekijöinä täytyy olla muutakin kuin lisää kauppoja, lisää taloja ja komeammat kadut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: