Henkarikuva pilaa koko jutun

Ette saa minusta henkarikuvaa.

leikattu

Tällä viikolla piti ottaa itsestään kuva henkarin kanssa. Se symboloi abortin vastustamista. Henkarikuva kertoi naisesta, joka kannattaa maailmaa, jossa naiset eivät tapa itseään henkareilla tehtyihin abortteihin. Henkarikuva liittyy ulkoministeri Soiniin, joka osallistuu virkamatkoillaan abortinvastaisiin tilaisuuksiin.

 

Miksi en ota kuvaa itsestäni henkarin kanssa? Koska kieltäydyn elämästä maailmassa, jossa minun olisi otettava kantaa aborttiin. Ehkä isoäitini olisi voinut ottaa itsestään henkarikuvan. Kenties hänen tarvitsi ottaa kantaa asiaan. Minun ei tarvitse. Kieltäydyn alistumasta keskusteluun abortista. Keskustelemalla abortista, tekee siitä kysymyksen johon oi ottaa kantaa. Jota voi vastustaa tai kannattaa, josta voi käydä keskustelua. Abortti ei ole sellainen kysymys. Se on osa itsemääräämisoikeuttamme. Abortista ei keskustella enää vuonna 2018.

 

Minä en keskustele siitä, saako bussissa eri väriset ihmiset istua missä haluavat. Minä en keskustele onko raiskaus avioliitossa sallittu. Minä en keskustele siitä, onko homoseksuaalisuus rikos.

 

Minun henkarikuvassani roikkuu silitystä vailla oleva vaate. Se ei symboloi yhtään sen enempää.

IMG_20180929_205534.jpg

%d bloggaajaa tykkää tästä: