Sinua fiksumpia ihmisiä ei ole

Mitä jos ei olekaan ketään sinua fiksumpaa? Tuhahditko, että höh, taatusti on. Eikun oikeasti. Mitä jos ei ole ketään sinua fiksumpaa?

 

Ajattelitko, että jossain kasvaa puu, josta roikkuu viisaita ihmisiä ja sitten heitä äänestetään kaupunginvaltuustoon tekemään viisaita päätöksiä, kääntämään Kouvolan talous kasvuun ja luomaan parempaa yhteishenkeä. Ei ole sellaista puuta. On vain ihan tavallisia ihmisiä, sellaisia kuin sinä ja minä. Pelottava ajatus, mutta niin se menee.

 

IMG_20160717_210544

 

Ihan tavallisia ihmisiä äänestetään valtuustoon. Siksi sinäkin voit hyvin olla ehdolla juuri meillä Vihreissä. Valtuustoon tarvitaan eritaustaisia ihmisiä. Aika moni päättäjä on tälläkin hetkellä viisi-kuusikymppinen mies. Tällä en tarkoita, että minulla olisi mitään tätä ryhmää vastaan. Minusta on vaan vähän sääli, jos yksi ryhmä on yliedustettuna kun päätöksiä tehdään.

 

Siksi meitä ehdokkaita pitääkin olla tosi monenlaisia. Kaiken ikäisiä, tänne juuri muuttaneita, pienten lasten äitejä, omaishoitajia, yrityksen perustaneita, yrityksen konkurssiin ajaneita, omaishoitajia, opiskelijoita ja sateenkaarikansaa. Jos emme ole ehdolla valtuusto näyttää taas ihan samalta kuin aina. Samat naamat, jotka ovat olleet valtuutettuina jo pitkälti yli elinkautisen eivätkä kuitenkaan ole yhtään meitä muita fiksumpia.

 

Koska ei ole sinua fiksumpia ihmisiä. Lähde ehdokkaaksi. Laita minulle viesti.

%d bloggaajaa tykkää tästä: