Ideoidaan: kansalaistori käyttöön!

Hei ihmiset, ideoidaanko? Kouvolassahan on tämä loistoaukio ihan kaupungin ytimessä. Tunnistatkos?

WP_20160420_002.jpg

Se on viralliselta nimeltään kansalaistori, jolla tosin ei juuri kansalaisia näy. Minusta sille on ideoitava käyttöä! Nykyisellään aukio muistuttaa lähinnä Neuvostoliitosta kaikessa tyhjyydessään ja massiivisuudessaan. Jostain syystä lapseni rakastavat leikkiä tällä valtaisalla tyhjällä aukiolla. He leikkivät kivisessä puhujapöntössä linnaa ja aukio sekä kaupungintalon sokkeloiset ulkokäytävät ja sisäpiha ovat kuninkaallisten valtakuntaa. Tyhjä tila on lapsille ilmeisen vaikuttava.

WP_20131110_003

Mutta voisihan tätä tilaa ihan keskustassa järkevämminkin käyttää! Minulla on ehdotus urheilukaupungille: päällystetään alue uudestaan ja tehdään sinne katukoriskenttä. Olisiko kiva idea? Keksitkös paremman?

WP_20131110_004

%d bloggaajaa tykkää tästä: