Oksasgate


Onko ihan nilkkimäistä ajojahtia urputtaa tuosta toimitilajohtaja Timo Oksasen tapauksesta? Siis siitä, että Kouvolan tiloista vastaava johtaja hoiti sopimallaan hinnalla kaupungin asunnon tyttärelleen. Eli pitääkö tästä nyt ottaa pultit ja hermostua? En ihan tiedä, mutta muutamia juttuja asiaan liittyen olen mietiskellyt.
1.       Timo Oksanen on hirmu kiva, reilun tuntuinen ja työnsä osaava. Pitäisikö jättää koko homma kaivamatta, kun kyseessä on selvästi niin mukava mies? Enkä usko, että olen ainoa, joka tätä on ajatellut.
2.       Esteellisyyskysymys on selvä ja siitä hän on saanut varoituksen. Onko tapauksessa kuitenkin mukana vielä suurempi ongelma, nimittäin se, että asunto on vuokrattu tyttärelle varovaisestikin arvioiden edulliseen hintaan.
3.       Miksi hintaan ei ole puututtu? Eikö Kouvolan Sanomat osannut kysyä tästä, sehän on aivan olennainen osa juttua? Oksasen esimieskään ei vuokran määrää tiennyt. Selvitin sen sisäisestä valvonnasta ja se on: 300€/kk sisältäen veden ja sähkön. Kasarminmäellä olevasta asunnosta.
4.       Miksi Kouvolan kaupunki tiedottaa asiasta tipottain, niin että asiat pitää kaivaa esiin? Eikö ole Oksasenkin etu, että asiat selvitetään suoraan, jotta faktat eivät matkalla muutu?
Huoh. Onhan varmaan aivan rötösherrajahtia kaivella näitä aivan kuin Kouvolassa ei olisi julmetun paljon suurempiakin ongelmia. Mieleen tulee lähtemättömästi Hannu Karpo pienen ihmisen asialla karvahattuineen ja mikrofoneineen. Minun karpoiluni jää nyt kuitenkin tämän asian kanssa tähän. Piste. Karvahattuakaan en aio ostaa.
Jos jollekin tuli ikävä Karpoa niin:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: