Loppukesällä

Jonkinlainen etappi on saavutettu: olen päässyt hommaforumin keskustelujen kohteeksi. Tuntui tosi kummalliselta, lopuksi päätin ottaa sen kohteliaisuutena.

Työt alkavat maanantaina, se on minusta ihanaa. Valtuusto kokoontuu vasta syyskuussa. Se ei ole ihanaa, mutta ihan kivaa kuitenkin. Olen opiskellut kuntataloutta ja nöyrtynyt sen edessä. Päädyin pyytämään kaupunginjohtajaa järkkäämään minulle tukiopetusta. Tuntuu vähän reputtamiselta, viimeksi niin taisi käydän yliopistossa rasismin historian kurssilla, kasvatustieteen perusteetkin tuli reputettua kahdesti. Kaikesta huolimatta minusta tuli ihan hyvä opettaja.

Jotenkin luulen, että tukiopetusta kuntataloudessa saattaisi kaivata jokunen muukin valtuutettu. Kaupunginjohtaja totesi tosi tyylikkäästi, että talousjutuissa itse kukin tarvitsee välillä päivitystä. Tuli heti vähemmän tyhmä olo. Ehkä minusta tulee myös ihan hyvä valtuutettu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: